Elastyczność grillowania: Rożen, ruszt i haczyki umożliwiają różne metody przygotowywania potraw.
Mobilność i kompaktowy design: Łatwo przenośna, idealna dla ograniczonej przestrzeni.
Ekonomiczność: Oszczędności w porównaniu z zakupem gotowych wędlin.
Kontrola składników: Pełna kontrola nad jakością używanych składników.
Zadbaliśmy aby wędzarnie były łatwe w obsłudze oraz trwałe. Pozwoli to na przygotowanie żywności bez ciągłej kontroli - jest to doskonałe rozwiązanie, zwłaszcza w porze zimowej. Do tworzenia dymu w naszych wędzarniach tradycyjnych możesz użyć trocin, zrębek wędzarniczych czy brykietu z drzew liściastych takich jak olcha, buk.
➡️ PROMOCJA!
Tylko teraz przy zakupie wędzarni GRATISY
✅ 2 x rożen / widelec
Rożen wyposażony jest w 2 uchwyty- widelce, których odległość można regulować za pomocą śrub
Odkręcana rękojeść
Długość całkowita- 55 cm
Długość grotu - 45 cm
Najszerszy rozstaw widelców od 38-40 cm
Grubość rożna 2mm
Średnica rożna 7mm
Wykonanie- stal
Plastikowa rękojeść chroni przed ciepłem
Posiada atest do kontaktu z żywnością
✅ 1 x ruszt chromowany
✅ 5 x haczyk wędzarniczy
WYPOSAŻENIE
wędzarnia
termometr wbudowany w drzwiczki
5 x hak do zawieszania
ruszt chromowany
2 x rożen / widelec
popielnik
3 x drewniany drążek fi 25
regulator dopływu powietrza
Wędzarnia posiada dwa poziomy uchwytów na drążki.
Pomiędzy komorami znajduje się wyciągana nakładka regulująca równomierne rozprowadzenie dymu w wędzarni.
Wędzarnia wyposażona jest w popielnik pełniący również funkcję paleniska, dzięki otworom doprowadzającym powietrze.
PARAMETRY TECHNICZNE
✔️ wędzarnia wykonana jest blachy czarnej zimnowalcowanej o grubości 1,2 mm, stal pochodzi z polskich hut o wysokich standardach
✔️ malowanie włoską farbą żaroodporną na temperaturę 800 stopni, farba posiada odpowiednie certyfikaty